Opdrachtgevers

In het algemeen kan gesteld worden dat het tegenwoordig lastig is om bijvoorbeeld in de bouw, techniek en in de industrie de juiste specialistische vakkennis te vinden, zeker als het gaat om tijdelijke (grote) projecten. Wij bieden oplossingen op maat.

Voorafgaande aan elk project bekijken onze deskundigen uw plannen, tekeningen, voorstellen en/of ideeën; daarop zullen wij onze aanbieding(en) baseren. Uw offerte aanvraag wordt binnen enkele dagen afgerond. Op basis van de goedgekeurde offerte wordt een contract opgesteld waarin verdere details en het programma van eisen worden vastgelegd.

De uitvoering van de projecten gebeurt – al naar gelang het type opdrachten – onder continue begeleiding van onze deskundige en ervaren locale projectleiders, die garant staan voor een optimale communicatie tussen u en de uitvoerder(s). De daadwerkelijke uitvoering gebeurt door de werknemers van aan ons gelieerde partners (aannemers), afkomstig uit de nieuwste EU-landen of diezelfde werknemers van erkende uitzendkantoren / interim kantoren . Zij hebben de gespecialiseerde vakmensen in dienst, die in teamverband werken. Per team is er minimaal een teamleider aanwezig, die in ieder geval ook Engels of Duits spreekt.

Onze projectleiders zijn frequent en al naar gelang de intentie van het project (aannemen of uitzenden) op locatie aanwezig en maken dag- en weekrapporten zodat razendsnel eventuele problemen kunnen worden onderkend of zelfs beter, al in een vroeg stadium voorkomen kunnen worden. Zou er alsnog een probleem zijn, dan kan deze snel worden opgelost en is er sprake van minimaal tijdsverlies.

Omdat u met grote regelmaat onze projectleider tegenkomt kunnen ook extra werk of ad hoc zaken onmiddellijk afgesproken en opgepakt worden. Afroepen, materiaal bestellen, alles is mogelijk in deze “projectbegeleiding constructie”.

Onze projectleiders zijn tijdens werkuren continu mobiel bereikbaar en zijn de intermediair tussen u en ons/onze partners (aannemers / uitzendkantoren / interimkantoren).

Wij wonen – indien gewenst – ook uw project- of werfvergaderingen bij, ook veiligheids-vergaderingen, toolbox meetings, alles is mogelijk – alles is bespreekbaar.

De totale sociale – fiscale – contractuele en administratieve afhandeling gebeurt door en in ons kantoor te Maastricht. Wij overleggen vooraf maar ook tijdens de projecten de relevante en verplichte documenten die nodig zijn om correct en legaal internationaal te kunnen werken.

Naast de projectbegeleiding wordt ondersteuning op diverse vlakken geboden. Op het gebied van sociale, fiscale, contractuele en administratieve verplichtingen; met betrekking tot huisvesting, transport, gereedschappen, mobiele telefoniekaarten, brandstofpassen, BTW, verzekeringen, productienormen, West-Europese systemen en -werkwijzen.

Eigenlijk zo goed als alles wat nodig is voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers  met haar werknemers, om de projecten geheel, volgens afspraak en regels der kunst op te leveren.

© Copyright - Vanaco BV - Door Yilps.nl